Forskningsinspo!

Hade en rätt dålig dag igår, kände mig omotiverad, så bestämde mig för att spendera ett par timmar nu på morgonen med att boosta mig själv lite.

Först och främst så planerade jag upp jobbet. Gjorde en 10minuters-lista (som jag skrivit om HÄR) för dagens jobb för att försöka hitta tillbaka till fokuset.

Få saker får mig att bli så inspirerad som att läsa om inspirerande människor!  Så ett annat tips är att leta upp människor som klättrat upp för samma karriärstege som du just nu befinner dig på. Jag läste precis några intervjuer med inspirerande människor och känner hur motivationen stiger. Förutom att man får se att det går så får man tips på hur de gjorde – sen är det bara att kopiera det som passar en själv 🙂 Ut och googla!

Här är min lista på forskare som inspirerar, var liv jag gärna studerar för tips (hmm… lite Stalker-varning där kanske… 🙂 .. never mind)

Carol Robinson 

Stefan Grimme

Letitia Gonzalez

Lynn Kamerlin

Sarah Teichmann

 

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s