Dygnsrytmen

Sedan jag började mitt nya jobb har min dygnsrytm förskjutits rätt ordentligt. Jag var förut van att få sova hur länge jag ville – oftast till halv nio snåret – men måste nu mer kliva upp vid 6. Kan låta jobbigt kanske, och i början var jag verkligen megatrött!

Men oj vilken skillnad det gör när man ställt om sig! Jag är typ chockad…  Jag tror faktiskt att jag är morgonmänniska! 😮

 Det hade jag aldrig trott för bara någon månad sedan. Men när jag får komma upp tidigt på morgonen, dona lite hemma och fixa mig innan jag drar till jobbet, så mår jag så sjukt bra! Jag har energi hela dagen och är inte ett dugg trött efter jobbet. Jag går ut på puben och umgås med vänner och har till och med gått med i en kör! Sedan går jag och lägger mig strax efter 10 och somnar utan problem. 

Helt otroligt. Och typiskt att man upptäckt det prick nu när det kommer vara beckmörkt på morgonen i ett djävla halvår… aja…

Här är en bild från min morgonprommis idag. Känns liksom lite magiskt precis då när solen börjar gå upp men det fortfarande är mörkt nog för att ha gatljusen tända! 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s