Wakey wakey!

Klockan är fyra, dags att kliva upp!

Haha. Jag håller precis på att ställa om dygnet lite. Tycker mest om att jobba på morgonen men har varit nå ohyggligt trött sedan min förkylning förra veckan och kommit in i en period av lååångs sovmorgnar. Det är helt ok, jag kan ju jobba flexibelt tack och lov, men jag jobbar bäst tidigt på morgonen. Så i morse vibrerade min telefon (så att jag inte väcker min stackars karl) redan kl5. Det var dimmigt och väldigt tjusigt ute när oren var på väg upp!

Jag jobbade nästan sju timmar i ett svep och det var välbehövligt. Men sedan kom tröttheten. Jag köpte lite middagsmat och drog hem och tog precis en tupplur. Härligt. Hoppas den rutinen håller.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s