Jobbhörnan

Så, nu när jag har skrivarångan uppe så fixade jag skrivarhörnan min här hemma. Vi har en bokhylla som man kan möblera om hyllorna i på ett lätt sätt. Den har även en skrivbordsskiva som vi knappt använde förr. Men nu har jag höjt den såpass mycket att jag kan stå vid den. Det funkar riktigt bra! Ända sedan jag läste en studie om ståskrivbord och att de kan förändra ens humör och hälsa till det bättre så har jag velat ha ett. (LÄNK till en artikel som.beskriver studien här) Och nu är det fixat! Även om jag tycker om mitt kontor på universitetet så är det svårt att komma in i bra skrivfokus i ett rum med öppen planlösning.

Vet inte vad jag ska göra med sladdarna dock.. slängde dit en korg, men måste komma på någon bra lösning.. någon som har tips?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s