Mera mattips.. 

Jag borde ju snart bli sponsrad av CoYo…… 

men hur som helst så var jag tillbaka till hälsokostaffären där jag köpte kokosglassen som jag skrev om tidigare. Den här gången blev det kokosyogurt med vaniljsmak. Helt underbart gott! Jag serverade yoghurten i små glasburkar och pudrade lite kakao över till lördagsfikat. Sedan hann jag inte ens ta en bild innan allt var uppätet… 😂

Tror att det är dags att improvisera med olika yohurtar när det gäller helggott med få kolhydrater. Vanilj, citron, kakao, lime… kan nog finnas många godingar att upptäcka här!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s