La Kemista 2 – Litet deo-experiment

Jag skrev ju en längre artikel om skönhetsprodukter för extremt känslig hud och hur jag tänker kring det för ett tag sedan (LÄNK HÄR).jason_deodorant_sticks_083

Där skrev jag att det enda undantaget till min lite udda regel “jag använder bara sånt jag kan äta på huden” är Jasöns deodorant från hälsokostbutiken eftersom att jag svettas så mycket. Men nu har jag faktiskt bestämt mig att under en vecka prova UTAN DEO. 😟😟

Det jag tänker prova är att köra kokosfett istället och smörja in noga. Kokosfett är milt antibakteriellt så jag tänkte att det kunde hjälpa. Det var i alla fall gudomligt skönt för nyrakade armhålor! Så nu har Karln min fått den ärofyllda uppdraget att lukta på mig ett par gånger om dan och vara BRUTALT ärlig (ja, han var måttligt road över den uppgiften… ) och jag måste säga att so far so good!! Känner ingen speciell lukt alls faktiskt.

Men jag har ju inte satt det på ordentligt prov än. Igår var jag nybadad efter simning på söndag kväll och i morse var jag på gymet. Kanske dags att pilla på de experimentella parametrarna lite och se hur effekten blir under min squashmatch på torsdag?! Haha, jag får rapportera hur det går!

Över och ut

3 thoughts on “La Kemista 2 – Litet deo-experiment

  1. Pingback: Utvärdering av experimentet – Dr L. Therese Bergendahl

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s