Poddtips

Att lyssna på podcasts är verkligen en favoritsyssla! Medans man går runt och pillar hemma, går på promenad, är ute och reser eller ligger i hängmattan – en pod är perfekt.

Just nu vet jag att de flesta gärna fokuserar på sommarpratarna. Jag har ännu inte hunnit med att lyssna på ett enda avsnitt! Någon som har några tips?

Anledningen att jag inte hunnit är att jag har en backlog på nedladdade avsnitt som jag vill lyssna klart på. Så nu i morse, medan jag höll på att formatera världens tråkigaste data, lyssnade jag på Anna Sparres intervju med Mattias Ribbing. Han är minnesmästare, och fan av både LCHF och minnesträningar. Väldigt inspirerande!

Screen Shot 2016-07-12 at 11.39.49

LÄNK här.

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s