Tillbaka på kontoret!

Jag har precis kommit tillbaka till ett Edinburgh insvept i sin klassiska dimma och lätta duggregn, efter lite mer än en vecka i Spanien. Underbart!! Både att vara i Spanien och att komma hem igen ..  🙂

Jag har varit på kurs i mjukvara för protein-dockning. Min nuvarande forskning är inriktat på hur proteiner binder till varandra, så det var väldigt passande och otroligt intressant! Men det var långa dagar. Start kl 09.00, konferenspresentationer fram till 14.00 och sedan alla olika kurser fram till 19.00. Allt i ett drygt 35gradigt Barcelona. Och sedan vill man ju eventuellt ta ett par mojhitos på kvällen med de andra deltagarna.. Så jag är rätt sliten nu!

Screen Shot 2016-07-11 at 09.57.41

En kunde ju eventuellt ha dragit en hårborste genom håret…

Det bästa med konferenser är dock att man får en sådan energi! Man vill göra en massa nytt och får roliga idéer för framtiden. Jag har bara tre veckor kvar innan semestern så nu blir det full rulle! Kul!

//

Been away on a course in Barcelona! Excellent fun, a lot of inspiration, and mojitos.. Could also possibly have used a hairbrush before the poster session.. but hey..

//

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s