Annalkande Anslag

Alltså fy bubblan vilken vilken intensiv period jag är inuti just nu! Inte mycket tid till bloggande.

En grej som jag håller på med på fritiden är lite hemligt än, men ska berätta så fort jag fixat till allt. Men det som tar mest tid är jobbet. Det är nämligen en hel massa deadlines i Januari för ansökningar till olika forskningsanslag.

Jag vill verkligen kunna fortsätta att jobba här på institutet nu när jag äntligen kommit in i jobbet. Jag har lärt mig en massa och tycker det är så kul! MEN, i och med att det tog ett tag att komma in i det nya så har jag inte direkt publicerat supermånga studier.. Tyvärr så hänger typ hela ens karriär på studierna man publicerar, så nu blir det att lägga på ett extra kol om jag ska ha ens en liten chans i fighten om anslagen. Jag tror att jag kan ha en helt ok möjlighet att få anslag om man bara kollar på själva forskningsiden dock! Jag håller som bäst på att karva ut en nisch som jag tror kan vara riktigt givande.. Men publicerade studier väger tungt.. Får se hur det går.

screen-shot-2016-11-22-at-13-20-00

Imorgon har jag ett möte med min akademiska mentor ute på Roslin Institute, så jag ska bolla idéer med honom.

Ute på Roslin Institute är det förresten jättefint! Det ligger rätt nära Roslin-kyrkan, som ni som läst Da Vincikoden känner till, och mitt ibland hagar och åkrar. Det var även i en av dessa hagar som Dolly knatade runt för exakt 20 år sedan! Dolly var det första klonade däggdjuret och hon finns fortfarande uppstoppad i en  monter på museet här i Edinburgh.

screen-shot-2016-11-22-at-13-17-47

Klicka på bilden för att komma till en länk om Dolly.

Nu är det dags att jobba vidare!

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s