Föreläsning

Å idag höll jag min första föreläsning i biomedicinsk genomik för en kurs för doktoranderna. Det gick riktigt bra! Phu.. jag var lite nervös i och med att jag ju faktiskt är långt från expert på ämnet. Men jag berättade om hur kemister och biokemister kan tillföra viktig information till genomikforskare och hur viktigt det är att tänka på kemisk struktur när man är intresserad av proteiner. 

Nu känner jag mig nästan euforisk! har verkligen saknat att föreläsa! Det är så himla kul! Speciellt när man har ett gängsom faktiskt verkar intresserade. 😆

Firade med en bit oxfilé och sparris med massor med smör och sitter nu i soffan med en bok redo. Ljuvligt 

I det här hörnet mår man bra!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s