Spännande kurs!

Som akademiker så måste man gå på ett visst antal kurser som universitetet anordnar. Det kan vara allt från Hur man är en bra gruppledare till hur man bäst presenterar forskningsresultat. 

Jag har ju skrivit tidigare om hur jag tycker är kul med personlighetstester, och då speciellt Meyer-Briggstestet (eftersom det passar SÅ bra in på mig). Så när universitetet nu hade en kurs på gång inom just dessa personlighetstyper, och hur man kan använda dem för att arbeta bättre själv och få ökad förståelse för andras sätt att arbeta, så skrev jag in mig direkt. Det var superkul!!

Förutom min vanliga förundran över hur bra mitt beteende passar in på min typ så fick jag även ett uppvaknande när det gäller mina kollegor och sättet jag beter mig på med dem. Ser hur viktigt det kan vara att kommunicera efektivt så att vi inte kör över varandra på olika sätt. Verkligen viktigt! 

Efter kursen gick jag och satte mig på en restaurang Monboddo för att jobba. Det är verkligen superfint här! De har dessutom en superbra grej på gång : Workaholic. Man får sitta hur länge som helst och får en massa kaffe, frukost, lunch och snabbt WiFi för 19 pund. Gött!

Har även utsikt mot slottet! 👍

2 thoughts on “Spännande kurs!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s