I väntans tider….

Snart är det här………..

 

Photo on 25-08-2016 at 12.43

 

……. budet som kommer med min NYA MOBILTELEFON!!

Har haft problem med min LG G3 i flera månader nu, och fått använda en massa gamla telefoner. Varenda en av dem har dött i mina händer. Till och med en gamal slitstark Nokia! Kanske är jag under någon typ av förbannelse? Min igår kväll tog jag tag i saken och beställde en ny.

Kan knappt vänta! Har inte kunnat ta vettiga bilder, lyssna på mina podcasts, läsa kindleböcker eller hålla koll på mina RSS med vetenskapliga artiklar. Har till och med behövt SKRIVA UT biljetter till festivalshowerna jag gått på i veckan. Helt sjukt. Men snart är jag tillbaka till den moderna världen.

1 thought on “I väntans tider….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s