Konferensdag

Å jag ska iväg på en så spännande konferens idag! Inspiring Women 2. Den fokuserar på kvinnor inom vetenskap och forskning, och är fullspäckad med föreläsningar från höjdare.  Keynote-föreläsningen hålls av Jocelyn Bell! Blir lite star struck.. Hon är kvinnan som upptäckte pulsarer – roterande neutronstjärnor – och blev blåst på Nobelpriset till fördel för sin manlige kollega. Spännande att se vad hon har att säga..

Screen Shot 2016-05-30 at 21.59.28

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s