Morgonstund

Det är så härligt att vara inne på kontoret före alla andra! Man känner liksom att man har ett försprång. Jag hann ju typiskt nog inte klart med det jag skulle igår, så jag fick vara inne tidigt och köra igång så att jag får färdigt min lilla presentation idag. Håller tummarna att jag blir klar tidigt så att jag kan få åka hem och chilla efter en intensiv vecka!

20160527_071049

Jag har en helt spektakulär utsikt från kontoret! Speciellt fin, och liksom spöklik, är den en dimmig morgon som den här

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s