Familj

Igår kom en av mina bröder hit till Edinburgh! Han ska prova på att skaffa sig ett jobb här under festivalsäsongen, innan det är dags för universitetsstudier till hösten.

Jag fick en sån underlig känsla i magen…. Det känns som om Edinburgh helt plötsligt är så mycket vackrare, mer spännande och känns mer som hemma!.. Och allt bara för att jag nu vet att jag har en del av min fina familj alseles nära inpå. Det är helt otroligt hur starkt påverkad jag är av det här! Familjen betyder verkligen allt och även när man hittat ett nytt hemland – ett land man verkligen älskar, trivs fantastiskt bra i  och funnit både lycka och kärlek i- så finns ändå alltid den där sorgen i bröstet. Att man är långt ifrån sin familj.

Men nu under ett par fantastiska månader så har jag i alla fall min bror här. Å vad jag ska njuta av den här känslan under tiden!

2016-03-14 17.10.26.jpg

Mitt hem är stiligare än någonsin!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s