Tidig morgon och föreläsningsplaner

Möööörning! Idag klev jag upp extra tidigt. Vill få jobbet gjort så fort som möjligt så att jag får komma hem igen och leka med det här!

En av mina vänner jobbar som fotograf och han lånade ut lite grejer som jag kan använda för att spela in videos! Jag blev ju så himla peppad av föreläsningen jag höll i måndags. Det fick mig att tänka att det HÄR: det är det roligaste som finns! 

Så nu sitter jag knåpar på en föreläsningsserie. Ska spela in några prover i helgen, och måste även göra några marknadsundersökningar, skriva ihop manus, fixa ljudupptagning .. och sedan såklart fundera ut vart jag ska läggs upp dem… det blir nog youtube och vimeo..  blir perfekt att ha prover liggandes sedan när färeläsningskarriären skjuter i höjden!  😂😂😂

Spännande hobby oavsett!

2 thoughts on “Tidig morgon och föreläsningsplaner

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s