Nördtips

Greetings fellow geeks! 🙂

..::  Om man inte tycker om programmering kan man gott skrolla förbi detta inlägg ::..

Som jag säger på min lilla introsida, så är jag ju beräkningskemist. Det innebär att jag använder teoretiska koncept som till exempel termodynamik och kinetik tillsammans med olika typer av mjukvara för att försöka förutspå hur molekyler beter sig. För att få allt att fungera, och köra många uträkningar och analyser parallellt, så programmerar man ofta olika egna program och scripts för att få det att passa sitt egna problem. Jag är ju inte direkt expert på programmering, och har inte brytt mig särkilt mycket om hur BRA min kod är, bara den gör det den ska.

Men nu har jag hittat en jättebra sida som jag måste rekommendera till andra Pythonanvändare! Alla som kodar i Python vet att den officiella dokumentationen är sjukt dålig. Men här är ett stor undantag! Det är en hel artikel om hur man får sina program att fungera bättre, genom enkla optimeringar. Dagens Nördtips. —>>  LÄNK HÄR:

Screen Shot 2016-09-05 at 12.52.50

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s