Träningsoro

Jahapp, då hade jag planerat en morgon på gymet lyftandes lite vikter. Men av någon anledning kände jag oro! Jag är ingen träningsfantast, men att lyfta tungt  är ohyggligt kul – allra helst när det går framåt och man får lägga på lite tyngre varje gång! (jag kan inget om sånt här, utan kör bara Stronglifts 5×5 – googla, eller kolla den här till exempel LÄNK– enklast och smidigast)

Men … nu har jag kommit till det stadiet då jag faktiskt börjar bli rädd för vikterna! Lyfter riktigt tungt, så jag blir rädd att göra illa mig. Rädd att min teknik är dålig.

Kanske är det värt att göra så som varenda bloggare och hens moster  – skaffa PT? Tror att en timma när någon berättar om jag gör fel eller inte, vore guld värt. Får kolla upp!

Under tiden fick det bli en joggingtur. Är inte ett fan av det heller, men det är ju bra för hjärtat i alla fall 🙂

Photo on 16-08-2016 at 06.51 #3

En bild från imorse. Min bästa stund på dagen. Kliver upp tidigt och går igenom dagens jobb och filosoferar lite i lugn och ro. Sådant görs bäst iklädd en stilig kimono min morsa köpt med sig från Japan. Se så vackert mönster!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s