Fredagsbryn

Igår slank jag iväg till ett apotek i stan där man kan fixa sina ögonbryn. Det här apoteket kör mest skönhetsprodukter och är ungefär som första våningen på NK i Stockholm eller Selfridges i London – En tung doft av parfym, massor med spännande montrar från olika skönhetsmärken och otroligt vackra kvinnor i labbrockar. Ett rätt udda, men kul, koncept är att de hyr ut stolar till egna företagare, på samma sätt som frisörstolar hyrs ut till enskilda frisörer i olika salonger. Men här är det alltså ögonbrynsfrisering som gäller och för en liten slant (£6 pund = typ 72 kr) kan man få världsfina bryn. Mer pigment gör ju så att man får mycket fler synliga hår (men inte MER hår så klart) så traditionellt sett är det mest kvinnor från arabiska länder som sitter inne med den gamla gedigna tekniken att tråda ögonbrynen. Det är ju typ som ett hantverk! Ser skitsvårt ut. Här är en video:

Det gör svinont, men är värt det, för jag känner mig som om jag gjort ett ansiktslyft efteråt!

20160608_075545

Lite väl glansig kanske, men annars så behöver man knappt smink när man har fina bryn.

Nu är det dags att jobba vidare, sedan väntar pubquiz på jobbet. Ska blir spännande!

— Tee

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s