Att lägga undan piskan ibland

Nope.. det här är inte ett inlägg om mina privata böjelser… 😉

Igår när jag låg och försökte tänka på något bra jag gjort under dagen (klassisk teknik för att jobba på självkänslan), så satt allt väldigt långt inne. Jag hade haft en tung dag där jag fastnade i en programmeringsuppgift som var väldigt enkel (med facit i hand) och var jättebesviken på mig själv! Kunde inte sluta tänka på hur dum jag var som inte kom på lösningen snabbare…

Men så kom jag att tänka på den här bilden:

Screen Shot 2016-05-24 at 16.32.25

Och så är det ju! att piska sig själv alseles för hårt när vi arbetar mot våra mål hjälper nog ingen.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s